Închide meniul

Mircea Lucescu, avertisment pentru FC Barcelona şi Bayern: „Vrem mai mult!” + Anunţ bombă în Ucraina: Andriy Shevchenko, succesorul lui „Il Luce” la Dinamo Kiev

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 septembrie 2021, 19:45

Mircea Lucescu, avertisment pentru FC Barcelona şi Bayern: „Vrem mai mult! + Anunţ bombă în Ucraina: Andriy Shevchenko, succesorul lui „Il Luce la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu are ambiţii mari în noul sezon de Liga Campionilor

Dinamo Kiev va debuta mâine în noul sezon de Liga Campionilor, iar Mircea Lucescu anunţă că vrea să să îşi califice echipa în optimile de finală ale competiţiei. Clubul marelui antrenor român se află în grupa E, alături de Benfica, FC Bayern şi FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu este doar Yaremchuk în atac. Mai sunt Ramos, Nunez şi Sferovic. Nu ştiu care dintre ei vor juca. Benfica trece printr-o perioadă foarte bună. Sunt lideri în Portugalia şi au un antrenor foarte bun, care a fost la un nivel înalt în ultimii 20 de ani. Nu am jucat împotriva lui, dar îl cunosc. Este un meci dificil împotriva unui oponent dificil.

Aşteptăm ajutor din partea fanilor. Toţi jucătorii lor au experienţă internaţională. Sezonul trecut a fost primul în Liga Campionilor după mult timp. Acum vrem mai mult!”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă, citat de sport.ua.

Andriy Shevchenko, succesorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a preluat cârma celor de la Dinamo Kiev în vara lui 2020. Marele antrenor român a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa, însă aventura sa se apropie de final.

Contractul lui „Il Luce” va expira în vara lui 2023, dar presa din Ucraina anunţă că Dinamo i-a găsit deja înlocuitor. Este vorba despre fostul „Balon de Aur” Andriy Shevchenko, care s-a despărţit recent de naţionala Ucrainei.

Reclamă

„Mircea Lucescu va fi la Dinamo în acest sezon, după care Andriy Nikolaevich Shevchenko îi va lua locul”, a dezvăluit jurnalistul Oleg Yashchuk, potrivit sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și