Închide meniul

Edi Iordănescu, unul dintre antrenorii norocoși din România: „Îmi permit acest lux!” Cine este tehnicianul cu care discută constant

Publicat: 15 septembrie 2021, 9:45

Reclamă
Edi Iordănescu, unul dintre antrenorii norocoși din România: „Îmi permit acest lux! Cine este tehnicianul cu care discută constant

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Numit recent la FCSB, Edi Iordănescu a recunoscut, la AS.ro LIVE, că se consultă cu tatăl său. Un lucru extrem de normal, ținând cont de faptul că Anghel Iordănescu a scris istorie pentru România, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu se sfătuiește cu Anghel Iordănescu

Tehnicianul de la FCSB nu intră în detalii profunde, în ceea ce privește jucători săi. Fosta legendă a roș-albaștrilor îi dă fiului său sfaturi generale.

Vorbesc constant cu tatăl meu. Îmi permit acest lux și încerc să valorific acest lucru la maxim. Este un om cu rezultate grele în spate și cu o experiență extraordinară. Orice discuție, orice frază, pot să ajute.

Nu intrăm în lucruri profunde, pentru că el nu este prezent, zi de zi, lângă jucători. Nu le cunoaște foarte bine temperamentale, așa că ne rezumăm la generalități„, a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Edi Iordănescu se inspiră de la mai mulți antrenori

Edi Iordănescu a dezvăluit că nu are un model anume de antrenor. Tehnicianul de la FCSB se inspiră de la toți și susține că nu există antrenor complet.

Reclamă

Am încercat să mă inspir de la orice antrenor. Nu există antrenor complet, total. Nu este o rușine să te inspiri„, a mai spus Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și