Închide meniul

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre situația lui Constantin Budescu. Când ar putea debuta „magicianul” lui FCSB. „Acum se antrenează normal”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 septembrie 2021, 18:36

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre situația lui Constantin Budescu. Când ar putea debuta „magicianul lui FCSB. „Acum se antrenează normal

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre Constantin Budescu

Hepta

Mihai Stoica a precizat că Budescu se antrează cu roș-albaștrii și așteaptă momentul să-și facă apariția pe teren. Deocamdată, nu se știe cât poate duce „Budi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre situația lui Constantin Budescu

„Budescu a fost mușcat de un păianjen și s-a umflat. A trebuit să suporte o intervenție. Acum se antrenează normal cu echipa, și suplimentar.

Acum se antrenează fără glume, că el e mai glumeț. El ar putea să intre oricând, dar nu știu pentru cât timp”, a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu, genial după ce a fost muşcat de un păianjen

Constantin Budescu este marea lovitură dată de FCSB pe piaţa transferurilor. „Magicianul” a venit liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu arabii de la Damac. Budescu a vorbit şi despre „incidentul” de care a avut parte la revenirea la echipă.

Constantin Budescu s-a ales cu o nouă poreclă după ce a fost muşcat de un păianjen: Spiderman. Budescu a apelat la medic, după ce locul în care a fost muşcat s-a umflat.

Reclamă

„Am fost muşcat de un păianjen şi mi s-a umflat piciorul după antrenament. Am decis să am o zi liberă ca să pot să merg la un medic şi să văd despre ce este vorba şi să mi se dezumfle piciorul. Voi deveni Spiderman pentru că se potrivesc şi culorile şi totul este ok”, a spus Constantin Budescu la revenirea la FCSB.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și