Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Cristi Pulhac i-a „taxat” pe fundaşii lui Dinamo după umilinţa cu FCSB. Ce a spus despre golul lui Vali Gheorghe: „Pe vremea noastră nu ajungea la poartă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 11:08

Reclamă
AS.ro LIVE | Cristi Pulhac i-a „taxat pe fundaşii lui Dinamo după umilinţa cu FCSB. Ce a spus despre golul lui Vali Gheorghe: „Pe vremea noastră nu ajungea la poartă!

Cristi Pulhac a fost invitat la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Pulhac tocmai a câștigat marea finală a show-ului „Splash! Vedete la apă” şi a obţinut premiul în valoare de 10.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac, prima reacţie după FCSB – Dinamo 6-0

În vârstă de 37 de ani, Pulhac este sigur că s-ar fi descurcat mult mai bine de teren decât actualii fundaşi ai „câinilor”.

Finala s-a transmis chiar în ziua derby-ului. Şi eu eram şi cu tricoul lui Dinamo. Nu prea ai ce să vorbeşti la 6-0. Îmi trebuiau vreo trei luni de pregătire ca să joc…un cantonament.

(n.r. golul marcat de Vali Gheorghe, după ce l-a lobat pe Eşanu) Nu ajungea la poartă. Mai erau şi coatele pe care le primea până atunci, mai era dublajul. Îl mai vedeai pe Tamaş că era furios…mai ieşea portarul, nu stătea pe linia porţii. Astea se învăţau„, a declarat Cristi Pulhac la AS.ro LIVE.

Fostul fundaş al alb-roşiilor este sigur că, la Dinamo, problemele nu sunt numai de ordin financiar.

Reclamă

În momentul în care nu se mai fac investiţii la copii şi juniori. Noi stăteam foarte mult, eu eram plecat de la 14 ani de acasă, am fost la o şcoală de fotbal şi era armată acolo. Făceam şi şcoală, şi fotbal. Se închidea uşa la 10…acum se lasă liberi şi nu este ok„, a precizat Pulhac.

Eşecul suferit de Dinamo, în Derby de România, a fost unul istoric. Niciodată nu a mai pierdut la o diferenţă de şase goluri în faţa marii rivale. Au cedat de două ori, cu 0-5, pe 4 aprilie 1998 şi pe 12 iulie 1985! „Câinii” au rămas şi fără antrenor după dezastrul de pe Arena Naţională. Dario Bonetti a plecat de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și