Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cristi Pulhac, dispus să pună umărul la salvarea lui Dinamo! Cum crede că ar putea ajuta clubul său de suflet: ”Avem nevoie de cineva de genul ăsta!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 13:57 / Actualizat: 16 septembrie 2021, 15:06

Cristi Pulhac, dispus să pună umărul la salvarea lui Dinamo! Cum crede că ar putea ajuta clubul său de suflet: ”Avem nevoie de cineva de genul ăsta!”

Cristi Pulhac ar putea reveni la Dinamo, ca și conducător

AS.ro

Nu toată lumea fuge însă de echipa din Ștefan cel Mare. Cristi Pulhac este dispus să pună umărul la salvarea formației sale de suflet. Pulhac nu se gândește însă să treacă pe banca tehnică. Fostul fundaș al ”câinilor” s-ar vedea în postura de conducător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac e gata să revină la Dinamo, în postura de conducător

Pluhac crede că ar putea îndeplini perfect rolul de liant între jucători și conducere. Câștigătorul concursului ”SPLASH! Vedete la apă!”, de pe Antena 1, Pulhac consideră că echipa are nevoie de un astfel de om.

Mie mi-ar plăcea, într-un fel, să fiu un liant între jucători și conducere. Noi aveam nevoie de cineva de genul ăsta. Și când eram noi, aveam pe cineva care să stea cu noi. Ai nevoie de cineva să stea cu jucătorul. Ai nevoie de un om care să respecte jucătorul.

Să știi cum să-i iei, trebuie periați puțin, să știi cum să vorbești cu ei. Nu se duce nimeni la Dinamo pentru bani, toată lumea vrea să ajute, eu, cel puțin”, a spus Cristi Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 în clasament, cu 6 puncte, din 8 meciuri. ”Câinii” au rămas fără antrenor, iar în următoarele jocuri vor fi pregătiți de Sorin Colceag.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și