Închide meniul

Aroganța portarului lui Club Brugge după ce le-a închis poarta lui Messi, Neymar și Mbappe. „Nu prea am avut multe de făcut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 16:40

Aroganța portarului lui Club Brugge după ce le-a închis poarta lui Messi, Neymar și Mbappe. „Nu prea am avut multe de făcut!

Aroganța lui Mignolet după Club Brugge - PSG 1-1

Profimedia

Simon Mignolet, porarul belgienilor, i-a „înțepat” pe parizieni după fluierul final. Acesta a declarat că nu a avut prea mult de muncă în fața starurilor lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganța lui Simon Mignolet pentru Messi, Neymar și Mbappe, după Club Brugge – PSG 1-1

„Nu prea am avut multe de făcut, am jucat foarte bine colectiv. Nu am acordat șanse împotriva unei echipe cu un atac incredibil. Nu îi poți marca unul câte unul, au atât de multă calitate și pot trece de tine.

Am încercat să ne apărăm colectiv pentru a nu le lăsa cu spații. Am avut două sau trei intervenții, care nu au fost atât de dificile”, a declarat Mignolet la finalul meciului, citat de RMC Sport.

Culmea, în meciul de miercuri seară, Club Brugge a fost echipa care a atacat mai mult. Belgienii au expediat șase șuturi pe spațiul porții lui Navas, comparativ cu cele patru ale lui PSG. În total, Brugge a avut 16 șanse de gol, iar francezii doar nouă.

Reclamă

Dintre starurile din atacul lui PSG, doar Messi și Neymar au încheiat meciul pe teren. Kylian Mbappe a ieșit accidentat în minutul 51, fiind înlocuit de Mauro Icardi.

Lionel Messi a fost aproape de gol în minutul 29, când a șutat cu interiorul din partea dreaptă, dar mingea a zguduit bara transversală. Neymar și Mbappe nu au avut vreo șansă importantă de a marca.

Mauricio Pochettino, anunţ despre accidentarea lui Kylian Mbappe

Imediat după meci, Maurico Pochettino a oferit primele detalii despre accidentarea lui Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe a avut probleme la ambele glezne. Vom vedea mâine cât de grave sunt„, a declarat Mauricio Pochettino, citat de marca.com.

Tehnicianul lui PSG a încercat să ia presiunea de pe umerii celor trei staruri din atac. Chiar dacă echipa pe care o antrenează valorează peste un miliard de euro, startul în Liga Campionilor nu a fost cel mai bun.

„Problema nu a fost la cei trei jucători din atac. Trebuie să fim mult mai buni pe toate compartimentele. Sunt mulţumit de modul în care s-au descurcat, atacanţii noştri, pe faza defensivă.

E nevoie de timp pentru ca ei să reuşească. Trebuie să fim mai consistenţi în joc, să nu mai facem atâtea greşeli. Sunt mulţumit de efortul echipei, dar trebuie să mai muncim. Dacă avem timpul necesar, vom face mai bine şi vom juca mai bine”, a mai afirmat Pochettino.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și