Închide meniul
VIDEO

GENIAL! Alexandru Cicâldău l-a învăţat pe Olimpiu Moruţan să vorbească în limba turcă! Clipul postat de Galatasaray a devenit viral

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 13:02

Reclamă
GENIAL! Alexandru Cicâldău l-a învăţat pe Olimpiu Moruţan să vorbească în limba turcă! Clipul postat de Galatasaray a devenit viral

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Galatasaray Istanbul a reuşit o victorie uriaşă cu Lazio în Europa League. Olimpiu Moruţan a provocat autogolul de cascadorii râsului al lui Strakosha. La câteva ore după meci, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost protagoniştii unui clip postat de club şi care a devenit viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact,. Alexandru Cicâldău i-a dat prima lecţie de limba turcă lui Olimpiu Moruţan. „Bună dimineața, familiei Galatasaray!”, a trebuit să spună Olimpiu Moruţan în limba turcă, În cele din urmă, fostul jucător de la FCSB a reuşit să transmită mesajul spre amuzamentul tuturor.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Galatasaray (@galatasaray)

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, lăudaţi de presa italiană

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău au fost lăudaţi de italieni, după ce Galatasaray a reuşit să învingă Lazio.

Românul a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă„, au scris italienii despre Moruţan.

Reclamă

Are capacitatea de a fi mereu găsit la locul şi momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestaţie extraordinară, dar Strakosha a fost cel care s-a opus, iar apoi i-au lipsit câţiva centimetri„, a fost analiza pentru Cicâldău.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și