Închide meniul

Gică Hagi, mesaj special pentru Simona Halep şi Toni Iuruc! Ce le-a transmis „Regele” şi ce impresie i-a lăsat nunta de cinci stele a campioanei noastre

Reclamă

Publicat: 17 septembrie 2021, 17:38

Gică Hagi, mesaj special pentru Simona Halep şi Toni Iuruc! Ce le-a transmis „Regele şi ce impresie i-a lăsat nunta de cinci stele a campioanei noastre

Gică Hagi, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi, mesaj special pentru Simona Halep şi Toni Iuruc

Gică Hagi a fost invitat de lux la nunta Simonei Halep. Fostul lider WTA s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unei conferinţe de presă, „Regele” a declarat că s-a simţit foarte bine la marele eveniment. Fostul mare internaţional le-a transmis din nou cele mai bune gânduri celor doi.

“A fost o seară unde ea şi cu soţul au fost foarte fericiţi, noi, invitaţii, ne-am simţit foarte bine. Îi urăm casă de piatră, să se iubească şi să fie fericiţi”, a transmis Gică Hagi.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuric

Simona Halep a avut o apariţie de 5 stele la nunta sa. Sportiva şi-a făcut apariţia alături de soţul său, Toni Iuruc, într-o maşină de lux de 250.000 de euro.

Simona Halep a atras toate privirile la nunta sa cu Toni Iuruc. Cei doi au venit singuri în maşină. A avut o ţinută elegantă şi a radiat de fericire la braţul lui Toni Iuruc. La nunta Simonei Halep au fost printre alţii Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Reclamă

Naşul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde a avut loc petrecerea, la care au participat 300 de persoane. Sportiva de 29 de ani şi omul de afaceri de 42 de ani au o relaţie de 2 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și