Închide meniul

I-a ciuruit! Un jucător din Premier League, intrat de pe bancă, a distrus echipa adversă și apoi a ieșit accidentat. Toate în decurs de 22 minute

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 12:01

Reclamă
I-a ciuruit! Un jucător din Premier League, intrat de pe bancă, a distrus echipa adversă și apoi a ieșit accidentat. Toate în decurs de 22 minute

Leon Bailey a făcut meciul vieții

Profimedia

Leon Bailey a fost rezervă în meciul de la Birmingham. A intrat pe teren în minutul 61 și a rupt echilibrul jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leon Bailey, evoluție nebună în Aston Villa – Everton 3-0

Mai întâi, Bailey a provocat autogolul lui Digne, în minutul 69. Jucătorul jamaican a șutat cu interiorul la colțul lung, iar devierea lui Digne l-a păcălit pe portarul lui Everton.

Bailey și-a trecut apoi propriul nume pe lista marcatorilor, în minutul 75. Jucătorul lui Villa a reluat violent din interiorul careului lui Everton, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu.

Intrat furtunos în meci, Bailey a părăsit terenul la fel de repede. Jamaicanul a acuzat dureri la coapsa stângă și a fost înlocuit de Ashley Young, în minutul 82.

Ca să fie tot tacâmul complet, Bailey a primit la final premiul pentru „omul meciului”. Doar 22 de minute a rezistat pe teren, dar a fost suficient ca să-și pună amprenta decisiv asupra jocului. Aston Villa – Everton a fost 3-0.

Reclamă

Cine este Leon Bailey

Leon Bailey a început fotbalul la Phoenix All Stars Football Academy, în țara natală. A avut apoi câteva experiențe în Austria și Slovacia, după care s-a transferat la Genk.

În Belgia, jamaicanul a explodat. Evoluțiile sale au fost atât de bune încât Bayer Leverkusen a plătit 17 milioane de euro ca să-l aducă în Bundesliga, în ianuarie 2017. A jucat pentru Leverkusen până în august 2021, perioadă în care a înscris aproape 50 de goluri în peste 150 de meciuri pentru germani.

Reclamă 4 / 0/3

Aston Villa a plătit 32 de milioane de euro pentru transferul lui Leon Bailey. În prezent, acesta este cotat la 35 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și