Închide meniul
Foto

„Vai, te pup, sunt Anamaria!” Dialog incredibil între soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi femeia cu care bărbatul a înşelat-o. Cum s-a răzbunat vedeta: „Mi-a dispărut un castron”

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 17:44

Reclamă
„Vai, te pup, sunt Anamaria!” Dialog incredibil între soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi femeia cu care bărbatul a înşelat-o. Cum s-a răzbunat vedeta: „Mi-a dispărut un castron”

Laurenţiu Reghecampf, acuzaţii dure la adresa Anamariei Prodan

Instagram

Presupusele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf au zguduit din temelii unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Iar zvonurile cu privire la un eventual divorţ au fost din ce mai dese în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Anamaria Prodan nu ar fi la primul divorţ. Cei doi au mai fost căsătorit. Despre Reghecampf s-a spus că a divorţat de prima soţie chiar din cauza Anamariei Prodan. De altfel, chiar vedeta a lăsat să se înţeleagă că a contirbuit la divorţul soţului său de Mariana Pfeiffer, prima sa soţie.

În trecut, Mariana Pfeiffer a dezvăluit cum a ajuns să vorbească chiar cu Anamaria Prodan la telefonul fostului său soţ.

Prima dată când eu am vorbit cu Ana am sunat pe telefonul lui şi a răspuns ea. Mi-a spus: Vai, te pup, sunt Anamaria. Mă simţeam şocată! Ce puteam să fac când am fost pusă în faţa faptului împlinit. Ce m-a deranjat este că după aceea Laurenţiu tot venea acasă să mănânce, să se schimbe.

Mi-a disparut şi un castron. L-am sunat pe Laurenţiu şi mi-a spus că el a luat castronul şi că a mâncat şi Ana şi că i s-a părut foarte bună ciorba mea. Am vrut să vorbesc cu Anamaria şi în discuţia pe care am avut-o cu Anamaria, ea mi-a spus că Laurenţiu nu este fericit cu mine”, a dezvăluit Mariana, în trecut, citată de cancan.ro.

Reclamă

Mariana Pfeiffer a continuat relaţia cu Reghecmapf şi după ce acesta s-a căsătărit cu Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer a mai spus că a avut o relaţie cu fostul său soţ şi după ce acesta s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, în 2008, la Las Vegas.

Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea Mariana Pfeiffer într-un interviu acum câţiva ani, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 3-3. Meci dramatic la Cluj! „Câinii”, egalați în prelungiri 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și