Închide meniul
NEWS ALERT

Adi Popa a semnat cu CSA Steaua! Lovitură de proporţii reuşită de „militari”. Vis împlinit pentru „Motoretă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2021, 19:51

Reclamă
Adi Popa a semnat cu CSA Steaua! Lovitură de proporţii reuşită de „militari. Vis împlinit pentru „Motoretă

Adi Popa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorul care a câştigat trei titluri în tricoul echipei lui Gigi Becali s-a alăturat lotului „militarilor”. Adi Popa s-a şi antrenat, în ultima perioadă, cu echipa din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Adi Popa a jucat ultima dată la Academica Clinceni. A înscris două goluri în 19 apariţii, sezonul trecut, pentru echipa antrenată atunci de Ilie Poenaru.

„Motoreta” nu a mai evoluat, într-un meci oficial, de patru luni. Pe 26 mai intra la pauza meciului Universitatea Craiova – Academica Clinceni, scor 0-0.

CSA Steaua trece printr-un moment dificil şi avea nevoie de un fotbalist cu mare experienţă. Roş-albaştrii sunt fără victorie în ultimele două meciuri din Liga 2. Au pierdut cu Unirea deş, scor 1-2, şi au remizat alb cu Şelimbăr.

Adi Popa şi-a împlinit visul de a reveni în Ghencea

Popa anunţase că visează să se retragă în Ghencea, acolo unde a crescut în galerie! Jucătorul de 32 de ani ţine şi cu Steaua, şi cu FCSB.

Reclamă

Nu am avut nicio discuţie cu Steaua. După ultimele experienţe din România, char îmi doresc să merg afară. Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea.

Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!„, a transmis fotbalistul, în luna martie, în exclusivitate pentru AS.ro.

Adi Popa a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și