Închide meniul

„Mandingaaa, te omor!” „Gașca nebună” făcea ravagii în rândul tinerilor jucători! „Am fugit în vestiar și m-am închis în baie!”

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 9:08

Reclamă
„Mandingaaa, te omor! „Gașca nebună făcea ravagii în rândul tinerilor jucători! „Am fugit în vestiar și m-am închis în baie!

Costin Gheorghe farsă de zile mari la Sportul

AS.ro

Costin Gheorghe își amintește cum după un meci disputat la Giurgiu, imediat după ce Sportul a fost retrogradată în liga secundă, a fost nevoit să se ascundă în baie, din cauza colegilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costin Gheorghe s-a ascuns în baie pentru a scăpa de bataie

Gheorghe își amintește acum râzând cum era să și-o fure de la Răzvan Stanca și ceilalți coechipieri. „Am avut meci la Giurgiu, în Liga 2, eram aceeași echipă din Liga 1. Avem 1-0, gol Varga, din penalty. După, atacăm noi, centrez eu de partea dreaptă, Curelea vrea să dea cu capul, nu ajunge, o prinde portarul.

Stadionul plin la Giurgiu. Degajează portarul, sare o dată pe la mijlocul terenului, preia Raul Rusescu, îi dă golui Stanca, de la 30 de metri. Imediat el îmi arată mie pumnul. Când am văzut semnul, știam ce se va întâmpla.

Cum se termină meciul, fug repede, direct în vestiar. M-am închis în baie, au venit toți, pumni, picioare în ușă. În cele din urmă s-au liniștit, am deschis ușa și m-au primit în vestiar. Mi-au explicat că sunt nervoși, că au rămas în Liga 2. Eu nu aveam nicio vină, doar centrasem”, a dezvăluit Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

Eduard Stancioiu „îl teroriza” pe Costin Gheorghe

Nu doar Stanca era cel care-l alerga pe tânărul, pe atunci, jucător. Eduard Stăncioiu îl avea și el de client. „La antrenamente, dacă îi dădeam tare, ce faci, mă, dai tare la antrenament. Dacă-i dădeam încet, ce faci, mă, nu te antrenezi. Nicicum nu era bine”, își amintește Costin Gheorghe.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și