Închide meniul

Dinastia Maldini a revenit la AC Milan! Fiul legendarului Paolo și nepotul lui Cesare a înscris primul gol în Serie A

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 18:11

Reclamă
Dinastia Maldini a revenit la AC Milan! Fiul legendarului Paolo și nepotul lui Cesare a înscris primul gol în Serie A

Daniel Maldini, primul gol la AC Milan

Profimedia

Daniel Maldini este fiul Paolo Maldini și nepotului lui Cesare Maldini, doi jucători legendari din istoria lui AC Milan. Mai mult de jumătate de secol a trecut de la ultima reușită semnată bunicul lui Daniel pentru Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Maldini, primul gol la AC Milan

Spre deosebire de ceilalți membri ai generației Maldini, care au fost cei mai buni fundași ai vremii lor, Daniel evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv.

El a deschis scorul pentru AC Milan pe terenul celor de la Spezia cu o lovitură de cap plasată sub bara transversală.

Milan s-a văzut apoi egalată, dar a reușit golul victoriei cu câteva minute înainte de final, prin Brahim Diaz.

Exact 13 ani și 179 de zile au trecut între golul lui Daniel și ultimul gol al lui Paolo pentru Milan și exact 60 ani și 22 de zile ne despart de ultimul gol al lui Cesare Maldini în tricoul milanez.

Reclamă

După 2-1 cu Spezia, Milan este lider provizoriu în Serie A, cu 16 puncte după 6 etape.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Primul transfer realizat de FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! Vezi toate știrile
Citește și