Închide meniul
Video

Fiul lui Alexandru Tudor surprinde pe toată lumea! Are fotbalul în sânge, după ce i s-a dat „interzis” la arbitraj

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 septembrie 2021, 22:31

Hepta

Fiul lui Alexandru Tudor are interzis la arbitraj si vrea să-i calce pe urme lui Adrian Mutu. Educaţia religioasă de acasă l-a făcut pe băiat să se ferească de tentaţii. Echipa la care el visează să debuteze este FC Arges. Fiul lui Alexandru Tudor, Vlad e atacant la satelitul lui FC Arges din liga a treia. Baiatul stă la camin si merge la antrenamente cu trotineta. El nu are conturi pe facebook sau instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A moştenit modestia de la Alexandru Tudor

„Am fost crescut aşa şi mi-a plăcut să mă simt un pic în afara turmei. Aşa mă simt bine, mai singur un pic”, a spus puştiul din echipa a doua a vulturilor violeţi. Are de unde să înveţe fotbal la FC Argeş II. Este antrenat de un fost fotbalist important din România, Constantin Scumacher.

„Este un jucător mai atipic, cum a fost şi tatăl lui, de exemplu”, a spus fostul mijlocaş al Rapidului.

Familie de sportivi

În familia Tudor, Vlad nu e singur. Tatăl şi sora acestuia i-au facut galerie la ultimul meci. Au profitat de prilej ca să facă şi ei mişcare. Jucătorii au ascultat cu sfinţenie de o fostă campioană a României la gimnastică ritmică. Fata a arbitrat meciul. „Tata mi-a spus că nu am voie să fiu arbitru, deşi am încercat.  Nu cred ca e de mine. Îmi place să mă joc cu mingea, îmi place să marchez”, a mai spus Vlad Tudor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și