Închide meniul
Foto

Imaginea care îi dă fiori presupusului amant al Anamariei Prodan. După ce l-a bătut pe bărbat în faţa întregii ţări, soţia lui Laurenţiu Reghecampf e gata să lovească din nou. Mesaj ameninţător

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 18:59 / Actualizat: 27 septembrie 2021, 1:32

Reclamă
Imaginea care îi dă fiori presupusului amant al Anamariei Prodan. După ce l-a bătut pe bărbat în faţa întregii ţări, soţia lui Laurenţiu Reghecampf e gata să lovească din nou. Mesaj ameninţător

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Anamaria Prodan şi-a etalat calităţile de box acum 2 ani, în faţa întregii ţări. După un meci al Astrei Giurgiu, Anamaria Prodan a făcut o criză de nervi şi l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, cel despre care s-a spus că ar avea o relaţie cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf. La cel moment, atât presupusul amant, cât şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf au pus criza de nervi pe seama unor transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a răbufnit

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Reclamă

 Presupusul amant a rupt tăcerea: „Ţin foarte mult la ea, asta e relaţia dintre noi”

Bărbatul despre care se spune că i-ar fi fost amant, antrenorul Dan Alexa, a rupt tăcerea. Tehnicianul a vorbit fără menajamente despre relaţia pe care o are cu impresara, dar şi cu soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și