Închide meniul

UTA – CFR Cluj 0-1 | Pariul nebun al lui Dan Petrescu, după victoria norocoasă de la Arad: „Suntem singura echipă din România care va face asta!” De ce se teme de meciurile echipei naţionale

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 23:26

Reclamă
UTA – CFR Cluj 0-1 | Pariul nebun al lui Dan Petrescu, după victoria norocoasă de la Arad: „Suntem singura echipă din România care va face asta! De ce se teme de meciurile echipei naţionale

Dan Petrescu a recunoscut că CFR Cluj a câştigat cu noroc la Arad

CFR Cluj a suferit enorm în a doua repriză, când echipa arădeană a ratat mai multe ocazii monumentale. UTA a avut şi o bară în finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o victorie norocoasă. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Prima repriză a fost echilibrată, a doua repriză ei ne-au dominat. Din păcate banca noastră era cam plină de copii, soluții puține. E o victorie de moral.

Echipa a fost obosită în a doua repriză. Cred că suntem singura echipă din România care va câștiga la Arad. Nu a câștigat nici Craiova, nici FCSB, nici Farul. Am rămas impresionat de UTA, dar și de jucătorii noștri care au muncit enorm„, a spus Dan Petrescu, după UTA – CFR Cluj 0-1.

UTA – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu, nemulţumit de maniera de joc a echipei sale

Dan Petrescu a fost nemulţumit de maniera de joc a echipei sale din repriza a doua, în care campioana a fost dominată clar de UTA.

Nu ăsta a fost planul (n.r.- să joace defensiv). Vrem să ajungem la poartă, trebuie să ne creem ocazii. Trebuie să jucăm altfel, să mai și atacăm. Dar, acum, când nu avem atacanți, facem ce putem. Trebuie să ajungem la poartă, să avem ocazii, nu-mi place așa! Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine.„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu: „Sper să nu mai vină jucători accidentaţi”

Dan Petrescu a mai spus că speră să nu mai vină jucători accidentaţi de la echipa naţională. Antrenorul campioanei a acuzat, din nou, desele accidentări din lot, care nu-i dau pace.

Nu avem liniște. După duminică trebuie sa vedem ce program facem. O să fie și odihnă și multă muncă. Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze la națională, că mereu se întorc accidentați„, a concluzionat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o achiziţie importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și