Închide meniul

Ce nebunie! David Popovici a lăsat-o pe Steaua pentru Dinamo. „Super-transferul anului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 21:33

Ce nebunie! David Popovici a lăsat-o pe Steaua pentru Dinamo. „Super-transferul anului!

David Popovici a semnat cu Dinamo

Profimediaimages

David Popovici a semnat cu Dinamo

„Super-transferul anului. Înotătorul David Popovici a ales Dinamo! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. Alături de el va veni și antrenorul Adrian Radulescu. Mai multe detalii, într-o conferința de presă pe care o vom organiza in curând!”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo.

David Popovici a venit la Dinamo chiar de la rivala CSA Steaua. El este curtat de colegii importante din Statele Unite ale Americii, dar pentru moment preferă să continue pregătirea în țară.

David Popovici a făcut valuri în prima zi de şcoală

Înotătorul-minune de la Tokyo, David Popovici, a dansat cu ministrul Învățământului, Sorin Cîmpeanu, la deschiderea noului an școlar. Mișcările nu i-au ieșit chiar ca în bazin.

Reclamă

Puștiul minune al natației mondiale, David Popovici, a fost vedeta liceului George Coșbuc în prima zi de școală.

M-am bucurat de atmosferă, s-a dansat. Eu nu prea am dansat, nu mă pricep, sunt 4 bețe când vine vorba de dans. La înot mă mișc eu repede. Momentul cu baloane a fost destul de frumos. A fost că într-un desen animat cu baloanele”, a spus Popovici.

David Popovici s-a întors și în bazin. „Azi am avut sală și mâine o să am o febră musculară nasoală rău de tot”, a explicat tânărul sportiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și