Închide meniul

Simone Biles rupe tăcerea! „Ar fi trebuit să renunţ cu mult înainte de Tokyo”. Probleme mari pentru gimnasta din Statele Unite

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 14:47 / Actualizat: 28 septembrie 2021, 16:03

Simone Biles rupe tăcerea! „Ar fi trebuit să renunţ cu mult înainte de Tokyo. Probleme mari pentru gimnasta din Statele Unite

Simone Biles, desemnată atleta anului 2021

Profimediaimages

„Dacă te uiţi la tot ce am trecut în ultimii şapte ani, nu ar fi trebuit să fiu niciodată la echipa olimpică”, a spus Biles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Biles, probleme mari cu fostul medic Larry Nassar

Considerată cea mai mare gimnastă din toate timpurile, Simone Biles a dezvăluit în ianuarie 2018 că este una dintre victimele fostului medic al echipei americane Larry Nassar, condamnat la închisoare pe viaţă pentru agresiune sexuală comisă în decursul a două decenii la peste 250 de gimnaste, relatează lefigaro.fr.

„Când cazul Nassar a fost în mass-media, a fost prea mult. Dar nu aveam de gând să-l las să-mi ia ceva pentru care lucrasem de când aveam 6 ani. Nu aveam de gând să-l las să-mi ia bucuria aceea. Aşa că am împins lucrurile dincolo de ceea ce era posibil, atât timp cât mi-a permis mintea şi corpul”, a explicat ea.

„Să spunem că până la vârsta de 30 de ani puteţi vedea perfect. Şi într-o dimineaţă te trezeşti, nu vezi nimic. Dar oamenii îţi spun să-ţi faci treaba de parcă ai mai avea vedere. Ai fi pierdut, nu-i aşa?”, a spus Biles.

„Am făcut gimnastică timp de 18 ani. M-am trezit pierdută. Cum ar trebui să continui?”, a mai spus ea.

Reclamă

Biles, care a spus că problemele sale de anxietate au venit înainte de Tokyo, speră să ajute la încetarea oricărui stigmat, astfel încât oamenii să poată fi diagnosticaţi mai repede şi tratamentele să se poată îmbunătăţi.

„Vreau doar ca un medic să-mi spună când mă voi vindeca. Ca atunci când ai o operaţie şi e fixată. De ce nu-mi poate spune nimeni că peste şase luni se va termina?”, a precizat ea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și