Închide meniul

Cum a reuşit CS Dinamo să îl transfere pe David Popovici de la rivala Steaua: „Istoria clubului şi seriozitatea au fost determinante!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2021, 21:05

Cum a reuşit CS Dinamo să îl transfere pe David Popovici de la rivala Steaua: „Istoria clubului şi seriozitatea au fost determinante!

David Popovici

Profimediaimages

Ionuț Adrian Popa a dezvăluit cum a reuşit CS Dinamo să îl transfere pe David Popovici de la rivala Steaua

Ionuţ Adrian Popa, preşedintele lui CS Dinamo, a explicat că transferul lui David Popovici s-a realizat datorită dorinţei tânărului înotător. Dinamoviştii nu au avut o ofertă de nerefuzat din cauza plafonului salarial, însă „istoria şi seriozitatea” au cântărit decisiv, a precizat oficialul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu a fost un „furt”. Toate negocierile şi relaţiile contractuale au fost stabilite în afara relaţiilor contractuale cu Steaua, în luna septembrie. Istoria clubului Dinamo şi seriozitatea au fost determinante şi l-au convins pe David să facă pasul spre noi. Nu cred că l-am atras financiar. Sunt anumite limite, oricum este plafonat salariul.

Noi ne bucurăm că am reuşit să aducem în curtea noastră un sportiv atât de galonat şi titrat. Ne-am amornizat conform cererii şi ofertei. Asta este datoria noastră. Cât voi fi preşedintele clubului, voi încerca să atrag tot ce înseamnă sportivi de calitate. Nu trebuie să existe această teamă”, a declarat Ionuț Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo.

David Popovici a lăsat-o pe Steaua pentru Dinamo. „Super-transferul anului!”

David Popovici (17 ani), puștiul minune al natației românești, a semnat cu Dinamo. Clubul a făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook.

„Super-transferul anului. Înotătorul David Popovici a ales Dinamo! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României.

Reclamă

Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. Alături de el va veni și antrenorul Adrian Radulescu. Mai multe detalii, într-o conferința de presă pe care o vom organiza in curând!”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și