Închide meniul
Foto

Va împlini 91 de ani la scurt timp după ce a sărbătorit primul an din viața fiului său! Bărbatul celebru are o avere fabuloasă

Publicat: 29 septembrie 2021, 11:41

Reclamă
Va împlini 91 de ani la scurt timp după ce a sărbătorit primul an din viața fiului său! Bărbatul celebru are o avere fabuloasă

Bernie Ecclestone, alături de soția și fiul său

Profimediaimages

Ace Ecclestone este cel mai nou membru al familiei. Fiul lui Bernie are trei surori: Deborah (66 de ani), Tamara (37 de ani) și Petra (32 de ani). Cu toții vor moșteni o avere uriașă, care nu a avut de suferit pe durata pandemiei. Potrivit forbes.com, Bernie Ecclestone le va lăsa copiilor nu mai puțin de 3.4 miliarde de dolari!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie Ecclestone va împlini 91 de ani

Fostul conducător din Formula 1 este la a treia căsnicie. Până să o întâlnească pe actuala soție, Fabiana Flosi, Bernie Ecclestone a mai fost împreună cu Ivy Bamford și Slavia Radic.

Fabiana are jumătate din vârsta soțului său. Brazilianca a și postat imagini de la ziua de naștere a lui Ace.

View this post on Instagram


A post shared by Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone)

Reclamă

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi și-au petrecut concediul în Spania. Au ales o destinaţie exclusivistă, dar miliardarul a avut probleme în momentul în care s-a dat jos din barcă.

Bernie a ales să îşi petreacă vacanţa în Formentera, o mică insulă din Baleare. Până să ajungă la ţărm, omul de afaceri a fost împins de la spate de soţia lui. Cu copilul în braţe, sud-americanca şi-a susţinut soţul şi în momentul în care acesta cobora scările.

Nu văd să existe vreo diferenţă între a avea 89 de ani sau 29. Mă gândesc că se confruntă cu aceleaşi probleme toată lumea„, a declarat fostul şef din F1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” Vezi toate știrile
Citește și