Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

În sfârșit! Noul stadion ”Arcul de Triumf” poate fi folosit! ”Îl avem, provizoriu, până la finalul anului!”

Silviu Corneanu Publicat: 30 septembrie 2021, 15:35

Reclamă
În sfârșit! Noul stadion ”Arcul de Triumf” poate fi folosit! ”Îl avem, provizoriu, până la finalul anului!”

Stadionul "Arcul de Triumf", inagurat cu meciul România - Argentina / Inquam Photos - Octav Ganea

Inquam Photos / Octav Ganea

Noua arenă de la ”Arcul de Triumf” a fost inaugurată pe 3 iulie, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17 -24. Confrm lui Demici, naționala de rugby va disputa 3 jocuri pe noul stadion. Cele trei partide se vor juca în luna noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul ”Arcul de Triumf” va putea fi folosit până la finalul anului

Totuși, ca la noi la nimeni, stadionul a fost predat doar provizoriu, pentru a se putea folosi și să nu intre în degradare.

S-au predat cheile și toate vestiarele, totul, până la sfârșitul anului, provizoriu. Altfel cădea tencuiala pe acolo. Intra în degradare. Îl avem până în decembrie, la sfârșitul anului.

O să se organizeze trei meciuri pe el, în luna noiembrie, toate trei. Să sperăm că într-un final va reveni rugby-ului. Sunt optimist. Stadionul arată bine, este ca o bijuterie”, a dezvăluit Ștefan Demici la AS.ro LIVE.

Reclamă

Gigi Becali vrea să ducă FCSB în Ghencea

Nu doar cei de la rugby vor să joace pe noul stadion ”Arcul de Triumf”. Gigi Becali a anunțat în nenumarate rânduri că vrea să ducă FCSB acolo.

Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf cerere și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară”, spunea Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și