Închide meniul
Video

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după ce a semnat cu Dinamo! Ce schimbări vrea să facă la echipă: „E un moment foarte dificil”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 octombrie 2021, 13:49 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 17:37

Reclamă

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Hepta

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după ce a semnat cu Dinamo! Mircea Rednic a semnat, în sfârşit, cu Dinamo. Antrenorul a parafat o înţelegere pe un an şi vine să salveze echipa din Ştefan cel Mare de la retrogradare. Vrea să facă schimbări importante la echipă pentru a realiza obiectivul propus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are antrenor. Mircea Rednic a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare în urmă cu câteva minute şi a anunţat ce obiectiv are la „câini”. Cel poreclit „Puriul”, care a parafat o înţelegere pe un an, cu drept de opţiune pe încă unul, trebuie să salveze echipa de la retrogradare.

Mircea Rednic, prima reacţie după ce a semnat cu Dinamo

Dinamo e penultima în Liga I, cu doar 6 puncte acumulate în 10 etape, dar Mircea Rednic e convins că îi poate salva de la retrogradare pe „câini”. Echipa din Ştefan cel Mare e foarte aproape de a mai aduce încă doi jucători pentru a pune umărul la salvarea echipei de la matineu.

„Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”, a spus antrenorul Mircea Rednic, imediat după ce a semnat contractul.

Iuliu Mureşan a oferit detaliile contractului lui Mircea Rednic

Şi oficialul dinamovist, Iuliu Mureşan, a oferit primele detalii după ce Mircea Rednic a semnat contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare. „Mircea Rednic a semnat în această dimineață, la sediul clubului, un contract valabil până la finalul acestei ediții de campionat, cu drept de prelungire pentru încă un sezon competițional”, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan, conform paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și