Închide meniul

Tragedie în Franţa! „Omul cu o mie de vieţi”, care a făcut-o pe Olympique Marseille campioana Europei, a decedat. „Va rămâne pentru totdeauna între legendele clubului!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 11:38

Reclamă
Tragedie în Franţa! „Omul cu o mie de vieţi, care a făcut-o pe Olympique Marseille campioana Europei, a decedat. „Va rămâne pentru totdeauna între legendele clubului!

Bernard Tapie s-a stins din viaţă

Profimedia

Bernard Tapie, preşedintele care a făcut-o pe Olympique Marseille campioana Europei, s-a stins din viaţă

Potrivit unui anunţ făcut de familie, citat de lefigaro.fr, Bernard Tapie a murit duminică dimineaţă. „Bernard Tapie, omul cu o mie de vieţi, a murit”, a titrat marele cotidian francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Controversat om de afaceri şi fost ministru, Tapie a fost preşedintele clubului Olympique de Marseille între 1986 şi 1994. În 1993, Marseille a câştigat Liga Campionilor. În 1995, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care opt luni cu executare, pentru aranjarea unui meci, cu Valenciennes.

Prim-ministrul francez Jean Castex i-a adus un omagiu, numindu-l „un luptător” şi „un om foarte implicat”, citat de news.ro.

Olympique de Marseille a deplâns moartea lui Tapie: „Lasă un mare gol în inimile cetăţenilor Marsiliei şi va rămâne pentru totdeauna între legendele clubului. Condoleanţele noastre familiei şi apropiaţilor”.

Reclamă

Bernard Tapie, preşedinte de club, politician, om de afaceri şi actor

 

Născut pe 26 ianuarie 1943, Tapie a fost politician, om de afaceri, actor şi gazdă de televiziune.

Un personaj ieşit din comun, după cum titrează ziarul francez, îndrăgit şi detestat, a marcat epoca sa cu excentricităţi ale carierei sale profesionale, dar şi prin curajul cu care a înfruntat boala cu care fusese diagnosticat în urmă cu mai mulţi ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și