Închide meniul
Foto

Primii „tricolori” au ajuns la Mogoșoaia! Vedetele FCSB-ului, cu zâmbetul pe buze înainte de Germania – România

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 15:07

Reclamă
Primii „tricolori au ajuns la Mogoșoaia! Vedetele FCSB-ului, cu zâmbetul pe buze înainte de Germania – România

Primii ”tricolori” au ajuns la Mogoșoaia

FRF.ro

Primii „tricolori” au ajuns la Mogoșoaia! Vedetele FCSB-ului, cu zâmbetul pe buze

Horațiu Moldovan (Rapid), Alexandru Albu (Rapid), Andrei Vlad (FCSB), Andrei Cordea (FCSB), Claudiu Keșeru (FCSB), Ionuț Nedelcearu (Crotone), și Valentin Mihăilă (Parma) sunt primii tricolori au ajuns la Mogoșoaia, potrivit frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedetele FCSB-ului au fost cu zâmbetul pe buze. Claudiu Keşeru, marcator a trei goluri în patru meciuri pentru gruparea roş-albastră, a fost cel mai fericit dintre internaţionali.

Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru CM 2022

Mirel Rădoi a anunţat lotul jucătorilor convocaţi pentru super-meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Programul naționalei României

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și