Închide meniul

S-a aflat abia acum! Ce a mai primit „călăreţul” Sergiu pe lângă cei 6 mii de euro în cont şi casa! Cătălin Moroşanu a spus tot: „Băi, îi las că are nevoie! I-am dat totul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 11:03

S-a aflat abia acum! Ce a mai primit „călăreţul Sergiu pe lângă cei 6 mii de euro în cont şi casa! Cătălin Moroşanu a spus tot: „Băi, îi las că are nevoie! I-am dat totul!

Cătălin Moroşanu, alături de "călăreţul" Sergiu

Facebook Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu a dezvăluit în exclusivitate la AS.ro LIVE că Sergiu a primit şi din partea proprietarului care i-a vândut casa şi carne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-am găsit o casă şi într-o zonă metropolitană, la 37 de mii de euro. Mobilată, tot ce trebuie. Proprietarul de la care am luat casa i-a lăsat şi carne în frigider. Efectiv, era carne în congelator. Băi, îi las carnea la băiat că are nevoie. I-am dat totul şi i-am lăsat şi 6 mii de euro în cont„, a spus Cătălin Moroşanu la AS.ro LIVE.

„Călăreţul” Sergiu l-a sunat pe Cătălin Moroşanu

„Călăreţul” Sergiu a fost ajutat enorm de către Cătălin Moroşanu. Vedeta a decis să îi sară în ajutor bărbatului care a uimit toată România. „Călăreţul” Sergiu, cel care a fost să-şi vadă la spital soţia însărcinată călare pe cal l-a dezamăgit crunt pe Moroşanu. Fostul sportiv i-a sărit imediat în ajutor. În ceva mai mult de două săptămâni a strâns 43.000 de euro şi i-a achiziţionat o casă lui Sergiu Ciobotariu.

Mai mult, Cătălin Moroşanu i-a oferit şi 6000 de euro „Călăreţului” Sergiu pentru a putea să-şi înceapă o nouă viaţă alături de mama copilului său şi bebeluş. Ce a urmat l-a dezamăgit crunt pe Cătălin Moroşanu.

Ce a putut să îi ceară „Călăreţul” Sergiu lui Cătălin Moroşanu

„Călăreţul” Sergiu nu a stat prea mult timp în casa cumpărată cu banii strânşi de Cătălin Moroşanu. S-a mutat înapoi în casa părintească şi i-a cerut fostului luptător să-l lase să vândă casa. Când „Moartea din Carpaţi” l-a refuzat acesta a decis să facă orice pentru a vinde casa dăruită.

Reclamă

A închiriat imobilul pe 5 ani de zile, atât cât avea Cătălin Moroşanu dreptul să nu-l lase să o vândă şi a şi vândut casa aceleiaşi persoane care a închiriat. „M-a sunat că vrea să vândă casa, avea nevoie de semnătura mea. Cinci ani nu avea voie să vândă fără semnătura mea, dar a găsit un tertip. Nu mai vreau să mai aud de chestia asta”, s-a destăinuit Cătălin Moroşanu, la AS.ro LIVE, emisiunea moderată de către Cătălin Oprişan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și