Închide meniul

FABULOS! 30 de milioane de euro i-au intrat în conturi lui Gigi Becali! Tun financiar al patronului de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2021, 14:37

FABULOS! 30 de milioane de euro i-au intrat în conturi lui Gigi Becali! Tun financiar al patronului de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat din transferul lui Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a vândut un teren în Pipera în valoare de 30 de milioane de euro. Astfel, patronul de la FCSB și-a mărit averea cu suma respectivă. Acolo se va construi în nou cartier rezidențial, după cum anunță cei de la profit.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vândut un teren de 30 de milioane de euro

Din câte se pare, pe terenul cumpărat de la Gigi Becali, dezvoltatorul imobiliar va construi cartierul care se va numi ”The Village”.

Construcția proiectului The Village va începe în curând. Am demarat deja procesul de vânzare și am precontractat 50% din primele două faze de dezvoltare, care cuprind circa 400 de apartamente. Din acest motiv am mai cumpărat încă un teren pentru o etapă suplimentară.

Fiecare unitate locativă va avea acces la propria grădină, construcțiile având un regim de înălțime de P+1”, a declarat, pentru Profit.ro, Liviu Ioneanu, Co-CEO al H4L Development.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați români

Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați români, iar FCSB nu va avea niciodată de suferit din punct de vedere financiar.

Reclamă

Nici nu vă imaginaţi câtă avere are Gigi. Nu-şi poate imagina cineva vreodată ce avere Gigi. Gigi poate ține echipa (n.r.- FCSB) 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo.

A vândut unei societăți comerciale importante. Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are ăsta…. Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, spunea Dragomir acum câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și