Închide meniul
VIDEO

„Tricolorii” contraatacă după ce Adrian Mutu le-a spulberat orice speranţă înainte de Germania – România: „Ne putem bate cu oricine!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 16:43

Reclamă
„Tricolorii contraatacă după ce Adrian Mutu le-a spulberat orice speranţă înainte de Germania – România: „Ne putem bate cu oricine!

România bucurie

Profimedia

„Tricolorii” contraatacă după ce Adrian Mutu le-a spulberat orice speranţă înainte de Germania – România

Alexandru Mitriţă este încrezător înainte de duelul de foc cu Germania. Fotbalistul lui PAOK crede că „tricolorii” pot produce surpriza la Hamburg, chiar dacă Adrian Mutu era convins că „n-avem forță”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur că am revenit la echipa naţională. Am multe de demonstrat în fotbalul european. Am avut puţine emoţii, îmi doream să fiu din nou aici. Îmi doresc să am momente bune. Fiecare meci este important.

Germania este o echipă puternică, dar noi trebuie să mergem acolo şi să dăm totul pe teren. Sunt jucători foarte valoroşi, dar nu este mai valoroasă decât Italia. Au un lot foarte bun.

Trebuie să intrăm încrezători. Toţi băieţii se pregătesc bine la echipa de club. Ne putem bate cu oricine. Suporterii trebuie să fie mereu alături echipa naţională. Noi avem nevoie de ei”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru FRF TV.

Reclamă

Adrian Mutu spulberă orice speranţă înainte de Germania – România

Adrian Mutu spulberă orice speranţă înainte de Germania – România. „Briliantul” crede că „tricolorilor” lui Mirel Rădoi le va fi foarte greu să obţină un rezultat pozitiv împotriva nemţilor.

„Bancu e un jucător bun, foarte ofensiv, dar nu știu ce poate face cu Germania, nici nu știu dacă Mirel îl va băga pe el. E un jucător bine crescut, care aduce un aport ofensiv impresionant pentru Liga 1, cum e și Bradley de Nooijer.

N-avem forță și nu știu de unde avem speranța asta să învingem Germania. E un adversar puternic, cu jucători foarte buni pe toate posturile, este greu să te gândești la un rezultat împotriva lor, chiar pe terenul lor”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și