Închide meniul

Românul care s-a pozat alături de uriaşul Erling Haaland: „Trebuia să iei o scară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 23:28

Românul care s-a pozat alături de uriaşul Erling Haaland: „Trebuia să iei o scară

Claudiu Petrila, poză alături de uriaşul Erling Haaland

Instagram Claudiu Petrila

Alexandru Paşcanu a avut un comentariu genial la postarea prietenului său: „Trebuia să iei o scară”, a scris fundaşul, fiind ironic la diferenţa de înălţime dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Petrila Claudiu (@petrila.claudiu)

Erling Haaland se reface după o accidentare

Erling Haaland trăieşte un adevărat coşmar! „Nu pot nici măcar să merg!”, i-a transmis vedeta Borussiei Dortmund antrenorului Marco Rose.

Erling Haaland a suferit o accidentare la coapsă la finalul lunii trecute, iar Marco Rose, antrenorul Borsussiei Dortmund, a oferit noi detalii despre situaţia vedetei sale. Tehnicianul a tras un semnal de alarmă cu privire la starea de sănătate a superstarului norvegian.

„Erling încearcă să joace. Mi-a spus: <<Mi-aș dori foarte mult să o fac, dar nu pot să mă mișc cum vreau. Nu pot nici să merg>>. Așa stau lucrurile și cred că ar fi bine să nu mai existe speculații. Înțeleg Federația norvegiană, dar este un om, nu o mașinărie. Dacă nu merge, nu merge.

Reclamă

Trebuie să-l recuperăm pentru Dortmund, dar și pentru echipa națională. În momentul de față, lucrurile nu arată foarte bine pentru Norvegia, dar asta spune Erling. Ar trebui să îi luăm această presiune de pe umeri și să nu mai întrebăm în fiecare zi despre starea sa de sănătate”, a spus Marco Rose, citat de theathletic.com.

România U21, două meciuri la Marbella

România U21 continuă pregătirea pentru Campionatul European din 2023, competiție pe care o vom găzdui alături de Georgia. Selecționata pregătită de Florin Bratu va efectua un stagiu de pregătire în sudul Spaniei, unde va întâlni Suedia, pe 7 octombrie, și Mexic, pe 9 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și