Închide meniul
Video

Doamne, cât bănet! ”Coțofenele” au fost cumpărate cu 300.000.000 lire sterline!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 8 octombrie 2021, 13:31

Reclamă

Clubul Newcastle United a fost cumpărat de un grup de firme cu afaceri în zona arabă. Principalul investitor al ”Coțofenelor” va fi Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, cu o ”avere” cifrată la 320 de miliarde de lire sterline, aflat sub influența prințului moștenitor Mohammed bin Salman. Ca o comparație, Șeicul Mansour, patronul celor de la Manchester City, se ”laudă” doar cu 23 de miliarde de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mike Ashley, cel mai controversat patron din Premier League, pleacă, astfel, de la trupă, după 14 ani de ”domnie”.  El mai încercase oficializarea afacerii în 2020, dar britanicii blocaseră ”trecerea”.

„Un grup de investiții condus de Public Investment Fund și din care mai fac parte PCP Capital Partners și RB Sports & Media a finalizat procesul de cumpărare al clubului Newcastle. Toate actele au fost semnate astăzi, 7 octombrie 2021, cu aprobarea Premier League. Yasir Al-Rumayyan, Guvernatorul PIF, va fi conducător non-executiv al clubului. Amanda Staveley, directorul executiv al PCP Capital Partners, va face parte din conducere. Și Jame Reuben va fi director în cadrul clubului”, se arată în comunicatul emis de Newcastle.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și