Închide meniul

România – Armenia | Brigada de arbitri va fi condusă de italianul Daniele Orsato

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 19:13

Reclamă
România – Armenia | Brigada de arbitri va fi condusă de italianul Daniele Orsato

Daniele Orsato va arbitra România - Armenia

Profimedia

Italianul Daniele Orsato va arbitra meciul România – Armenia, care se va disputa luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial. România vine după înfrângerea cu Germania, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Armenia | Daniele Orsato, arbitru la partida din Ghencea

Daniele Orsato va fi ajutat de asistenţii Alessandro Giallatini şi Giorgio Peretti, precum şi de rezerva Luca Pairetto. Arbitri VAR vor fi Maurizio Mariani şii Giacomo Paganessi.

Daniele Orsato, arbitru italian de 45 de ani, intrat pe lista FIFA din 2010, a condus anul trecutt finala Ligii Campionilor, dintre PSG şi Bayern Munchen.

Singurul meci al României legat de Orsato este cel cu Suedia, scor 0-2 la Bucureşti, în preliminariile EURO 2020. De numele său se leagă alte două eşecuri ale fotbalului românesc, FCSB – Manchester City 0-5 în play-off-ul Ligii Campionilor 2016/17 şi Petrolul Ploieşti – Dinamo Zagreb 1-3 în play-off-ul Europa League 2015/16, dar şi o victorie de prestigiu, Manchester United – CFR Cluj 0-1 în grupele Ligii Campionilor 2012/13.

Lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru CM 2022

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” Vezi toate știrile
Citește și