Închide meniul

Neymar, anunț halucinant! Starul brazilian, cu gândul la retragere. „Nu știu dacă mai pot să țin pasul cu fotbalul!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 14:40 / Actualizat: 10 octombrie 2021, 15:50

Reclamă
Neymar, anunț halucinant! Starul brazilian, cu gândul la retragere. „Nu știu dacă mai pot să țin pasul cu fotbalul!

Neymar, cu gândul la retragere

Profimedia

În toamna lui 2022, Neymar și naționala Braziliei vor merge la Campionatul Mondial, unde „Seleção” este ca și calificată. Vedeta lui PSG promite să facă show în Qatar. Neymar crede însă că va fi ultimul său Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, cu gândul la retragere: „Nu știu dacă mai pot să țin pasul cu fotbalul!”

„Cred că va fi ultima mea Cupă Mondială. Cred asta pentru că nu știu dacă mai am capacitatea mentală să țin pasul cu fotbalul în continuare. Voi da tot ce am mai bun, ca să câștig trofeul alături de țara mea. Este visul meu cel mai mare de când eram copil. Sper că pot să o fac”, a spus Neymar pentru DAZN, citat de goal.com.

Neymar a mers naționala la două ediții de Campionat Mondial, în 2014, când competiția s-a desfășurat chiar în Brazilia, și în 2018, în Rusia. La ei „acasă”, brazilienii au ajuns până în semifinale, unde au fost umiliți de Germania, scor 1-7. În Rusia, Neymar&Co au fost eliminați în sferturi, de Belgia, scor 1-2.

Neymar are 113 selecții pentru Brazilia și 69 de goluri, fiind al treilea marcator din istoria „Seleção”, după Pele și „Il Fenomeno” Ronaldo. El a câștigat cu echipa națonală Cupa Confederațiilor, în 2013, și medalia de aur la Jocoruile Olimpice, în 2016.

Reclamă

Neymar, criticat pentru viața de noapte

Neymar este recunoscut pentru petrecerile monstru pe care le organizează, iar astfel intră imediat în atenția publică. Super starul lui PSG spune că nu dă atenție criticilor aduse la adresa sa.

În timpul sărbătorilor de anul trecut, Neymar a fost acuzat că a încercat să organizeze o petrecere monstruoasă cu 500 de oameni, deşi restricţiile din cauza pandemiei nu ofereau această posibilitate. Neymar s-a apărat şi a spus că a organizat o petrecere cu doar 40 de persoane.

Cui nu-i place sa petreacă? Toată lumea iubește să se simtă bine. Știu când pot să petrec, știu când pot să o fac și când nu. Contrar părerilor oamenilor, că sunt imatur, că nu știu ce fac. Dacă ești 100% concentrat doar pe a juca fotbal, in opinia mea, vei exploda. Este dreptul meu să mă relaxez, să mă calmez. Nu mă voi opri niciodată din petrecut”, a spus Neymar într-un interviu pentru TF1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și