Închide meniul

AS.ro LIVE | Liță Dumitru a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Fostul mare internațional a venit cu povești de senzație

Reclamă

Publicat: 11 octombrie 2021, 0:57 / Actualizat: 11 octombrie 2021, 11:20

AS.ro LIVE | Liță Dumitru a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Fostul mare internațional a venit cu povești de senzație

Ana Maria Balaș, la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Ion „Liță” Dumitru, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro

Liță Dumitru, ajuns la 71 de ani, a făcut parte din lotul României care a făcut deplasarea la Campionatul Mondial din Mexic 1970. El a strâns 57 de selecții sub tricolor de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liță a evoluat pentru Rapid, Steaua, Poli Timișoara, Universitatea Craiova, CFR Timișoara și Wurzburger Kickers. De două ori a fost numit fotbalistul român al anului, în 1973 și 1974. Liță Dumitru a cucerit 2 titluri și 4 Cupe alături de Steaua. El s-a retras în 1988, de la Rapid.

După cariera de fotbalist, Liță s-a orientat către antrenorat. Le-a pregătit, printre altele, pe Rapid, Poli Iași sau Steaua II.

Recent, Gică Hagi l-a adus pe Liţă Dumitru la Farul Constanța. ”Gică Hagi mi-a spus de mult că are nevoie de mine ca scouter. Că pot merge la el să stăm de vorbă. Nu să-l ajut neapărt pe Hagi, ci pe copiii de la el.

De la 1 august 2021 pot spune că lucrurile s-au așezat. Mi-a spus că mă ia pentru că eu și Cruyff am fost idolii lui. Am avut amândoi același idol, Cruyff. Mi-a spus că la vârsta și experiența mea pot avea un program lejer. Să stau la Constanța sau la Chiajna. Pot face același lucru în ambele orașe”, a dezvăluit Liță Dumitru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și