Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea de film a lui Popovici, românul care face senzație la Cliff Diving: ”Am lucrat câțiva ani pe un vas de croazieră și la Cirque du Soleil, în Las Vegas”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 octombrie 2021, 15:44

Povestea de film a lui Popovici, românul care face senzație la Cliff Diving: ”Am lucrat câțiva ani pe un vas de croazieră și la Cirque du Soleil, în Las Vegas”

Constantin Popovici a lucrat pe un vas de croazieră și la Cirque du Soleil

AS.ro

Popovici a dezvăluit că visa să mai meargă la încă 4 sau 5 Jocuri Olimpice, dar condițiile din România l-au făcut să se puce de altceva. Constantin Popovici a plecat pe un vas de croazieră unde câștiga 3-4 mii de dolari pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A venit oferta, inițial am zis nu. Am zis că eu sunt cu Olimpiada, mă gândeam că mai merg la cinci olimpiade. Mi-a zis un prieten care se lăsase de sport și lucra prin Spania, salvamar. Mi-a zis că se dau 3-4 mii de dolari și am zis, hai, de ce nu ai zis așa de la început. Am primit oferta și am plecat.

E un spectacol foarte frumos, gen Cirque du Soleil. Dar nu e Cirque du Soleil, e diferență mare. Patru sau cinci ani am muncit pe un vas de croazieră. Cel mai mare vas din lume, în spate are o piscină. E foarte frumos spectacolul. M-au ajutat să fiu ce sunt acum”, a povestit Constantin Popovici la AS.ro LIVE.

Constantin Popovici a lucrat la Cirque du Soleil

După ce a plecat de pe vasul de croazieră, Popovici a lucrat la Cirque du Soleil, în Las Vegas. A fost nevoit să aștepte doi ani pentru a prinde un loc acolo.

”Am lucrat în Las Vegas, timp de un an și jumătate. Am aflat că este unul cu apă, am aplicat, am dat probe la ei. După doi ani de zile m-au sunat. Avem un loc. Am ajuns, am fost un miracol, nu mulți ajung. Ăsta era cel mai sus nivel. Schimbasem antrenorul.

Reclamă

Toate chestiile s-au legat, dacă nu mergeam pe vas de croazieră, nu făceam ce fac acum. Pe vas săream de la 3, 10, 17. Până să ajung pe vas, nici nu știam că există concursurile de pe stânci. Nu ajungeam să sar de la 27 de metri, dacă nu mergeam pe vas”, a mai spus Popovici.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și