Închide meniul
Foto

Tragedia momentului în România! O mare vedetă şi-a pierdut viaţa. A marcat istoria ţării

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 16:24

O nouă tragedie în România. Una dintre cele mai mari antrenoare, dar şi fost jucătoare de tenis s a stins din viaţă. Este vorba despre Lunella Maier, componentă a loturilor naționale, dar și o antrenoare foarte dedicată. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedia momentului în România

Lunella Maier a fost antrenor federal şi a participat cu loturile naționale la competiții internaționale de top, dar a fost și antrenoare în cadrul cluburilor Sport Club Minicipal Deva și ACS Cristal Hunedoara.

Fosta jucătoare și antrenoare a loturilor naționale s-a stins din viață la 61 de ani, potrivit unui anunț făcut în această săptămână de Federația Română de Tenis (FRT). Lunella Maier, fostă jucătoare de tenis și antrenoare a loturilor naționale ale României, a încetat din viață.

„Federația Română de Tenis este alături de familie și prieteni în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris reprezentanții FRT pe site-ul oficial al forului.

Lunella Maier a antrenat-o pe Jaqueline Cristian

În urmă cu mai mulți ani, Lunella Maier a antrenat echipa de junioare U14 din care făcea parte și Jaqueline Cristian, sportivă aflată acum pe locul 111 WTA! „Nor negru! Asta e în gândul meu! S-a dus şi Lunella! Lunella Maier, fostă Orăşanu, cea care pe atât de mulți i-a inițiat în ale tenisului, a plecat să-şi întregească familia din cer! Nu te voi uita niciodată, Lunella!”, a scris o prietenă a Lunellei pe o reţea de socializare.

Reclamă

2021, an negru pentru tenisul românesc

Tenisul românesc a mai pierdut doi importați antrenori în acest an! Este vorba despre Marinel Bondoc, un nume de referință al sportului alb din România, care a murit în luna aprilie, la 70 de ani! Acesta a condus Clubul Progresul spre o medalie la Cupa Campionilor Europeni din 2007.

În ianuarie 2021, a încetat din viaţă şi George Cerbu, unul dintre cei mai mari antrenori de tenis din România. Acesta a insistat în privința importanței laturii psihologice în tenisul de performanță, un veritabil „pionier” al acestui domeniu de activitate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și