Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Omul s-a trezit cu casă şi ce a făcut? Îmi trebuie cal!” Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 11:33

„Omul s-a trezit cu casă şi ce a făcut? Îmi trebuie cal! Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu

Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu

Facebook Cătălin Moroşanu

„Şi eu am donat atunci. Cătălin, ştie toată lumea, ce face el e din suflet. Ştie toată România lucrul ăsta. N-aveai cum să te aştepţi la lucrul ăsta. E decizia omului, dacă nu poţi să-l scoţi de acolo. Eu am 20 de ani de când muncesc şi nu am o casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul s-a trezit cu casă şi ce a făcut? Îmi trebuie cal. A fost păcat pentru că toţi care au donat atunci au crezut că îi oferă o nouă şansă în viaţă unui om care părea destul de serios”, a spus Vlăduţ Simionescu, la AS.ro LIVE.

Cătălin Moroşanu, dezamăgit de călăreţul Sergiu

Cătălin Moroşanu a trăit o dezamăgire cruntă. A vrut să ajute pe cineva şi totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Fostul luptător a dezvăluit în direct la AS.RO LIVE ce s-a ales de călăreţul Sergiu, cel care a fost ajutat de luptător cu o sumă imensă de bani.

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

Reclamă

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și