Închide meniul

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat de hoţi. Modul incredibil în care Poliţia a pus mâna pe ceas

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 14:55

Reclamă
Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat de hoţi. Modul incredibil în care Poliţia a pus mâna pe ceas

Cât de frumoasă este soţia milionarului român care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai!”

Facebook

Fostul antrenor al lui Al Ain şi Al Ahli le-a mulţumit celor din poliţia din Dubai, asta după ce şi-a recuperat ceasul de 180.000 de euro, iar trei suspecţi au fost deja arestaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul furat de hoţii din Milano

Ceasul fusese furat şi vândut ilegal în mai multe rânduri, în Europa, înainte să ajungă în Dubai. Acolo, a fost recuperat de oamenii legii din Departamentul General de Investigaţii.

„Vreau să le mulţumesc celor de la poliţia din Dubai. Au recuperat ceasul furat. Au arătat că sunt profesionişti şi au demonstrat încă o dată că Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Oamenii trăiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Nu mă aşteptam să îmi recuperez vreodată ceasul”, a spus Olăroiu.

Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Cosmin Olăroiu, jefuit în plină stradă la Milano

Fostul antrenor al echipei chineze Jiangsu Suning se plimba pe Via della Spiga, una dintre cele mai importante străzi din Milano, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat.

Reclamă
Reclamă 4

Conform ilgiorno.it, Olăroiu nu a realizat iniţial ce se întâmplă, dar şi-a dat seama că a fost jefuit, după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a pleca în pas alergător şi a fugit pe un scuter, alături de un complice.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și