Închide meniul

Ce revenire! „Uraganul” Erling Haaland a reușit o „dublă” de senzație în Dortmund – Mainz 3-1. Superstarul norvegian l-a depășit pe rivalul Robert Lewandowski

Dragoș Vasile Publicat: 16 octombrie 2021, 18:56

Reclamă
Ce revenire! „Uraganul Erling Haaland a reușit o „dublă de senzație în Dortmund – Mainz 3-1. Superstarul norvegian l-a depășit pe rivalul Robert Lewandowski

Erling Haaland se poate îmbogăţi dacă se transferă la Manchester City

Profimedia

„Uraganul” Erling Haaland a reușit o „dublă” de senzație în Dortmund – Mainz 3-1

Erling Haaland a făcut spectacol la primul meci după revenirea pe gazon. Superstarul norvegian a reușit o „dublă” în confruntarea cu Mainz, scor 3-1. Acesta a marcat primul gol în minutul 54, din penalty, și a închis tabela în minutul 90+4, din pasa lui Jude Bellingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE ERLING HAALAND

În urma reușitelor de astăzi, Erling Haaland a ajuns la cota 10 în Bundesliga și este la 2 goluri distanță de rivalul Robert Lewandowski.

Cifrele norvegianului sunt incredibile! În doar 68 de meciuri pentru Dortmund, „Uraganul” a marcat 70 de goluri și a oferit 19 pase decisive.

Reclamă

Erling Haaland, aproape de un transfer la un colos al Europei

Erling Haaland va fi protagonistul unui transfer uriaş, în 2022. Jurnaliştii de la The Times anunţă că norvegianul este primul pe lista lui Manchester City.

După ce l-au ratat pe Harry Kane în această vară, „cetăţenii” s-au reorientat către Haaland şi vor să profite şi de faptul că tatăl vârfului Borussiei Dortmund a jucat la Manchester City, în perioada 2000 – 2003.

Haaland are contract cu Dortmund până în 2024, dar, în 2022, în contractul său se activează o clauză prin care poate pleca la clubul care pune pe masă 75 de milioane de euro. Agentul Mino Raiola va avea un cuvânt greu de spus şi, conform sursei citate, va începe discuţiile cu Manchester City, în ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și