Închide meniul

“Fusesem lovită la club. Ne băteau cu ce apucau, cu umerașe, cu bețe!” Daniela, 33 de ani, se luptă acum cu “boala secolului”: “E greu de suportat”

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 18:15

Reclamă
“Fusesem lovită la club. Ne băteau cu ce apucau, cu umerașe, cu bețe!” Daniela, 33 de ani, se luptă acum cu “boala secolului”: “E greu de suportat”

Dezvîluiri tulburătoare făcute de Daniela Sofronie

Facebook Daniela Sofronie

Ajunsă la 33 ani, Daniela Sofronie recunoaște că de ani de zile se luptă cu depresia. Medaliată cu aur la Atena, în proba pe echipe, Daniela spune căsuferința ei se trage de la abuzurile pe care le-a îndurat în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, sufăr de depresie de ani buni. Este o boală greu de suportat dacă nu este tratată. Până acum câțiva ani am reușit să țin insomniile sub control, dar, în timp, devenind foarte agresive, a trebuit să apelez la ajutorul specialiștilor. Simptome? Anxietate, dureri de picioare, izolare, nedorința de socializare, aproape o neputință de a merge, de a face pași. 

Păi, am intrat în sala de gimnastică la patru ani. Până pe la șase ani a fost foarte frumos. Ne jucam la antrenamente. A început apoi pregătirea intensă pentru primul concurs și, din cauza emoțiilor, a bătăilor, jignirilor, lovirilor, abuzurilor fizice și psihice suferite din partea antrenoarei, au început insomniile”, a spus Daniela Sofronie pentru playsport.ro.

Daniela Sofronie: “Cea mai mare bătaie am încasat-o într-o zi de 1 iunie”

Daniela Sofronie a dezvăluit că cea mai dură bătaie a încasat-o chiar” de Ziua Copilului.

Cea mai mare bătaie am încasat-o într-o zi de 1 iunie. Seara, când făceam baie, am strigat-o pe mama să vină să mă ajute să mă spăl pe spate, și s-a speriat ce a văzut. Eram vânătă, dungă lângă dungă, ca o zebră. Fusesem lovită la club. Ne băteau cu ce apucau, cu umerașe, cu bețe”, a mai spus fosta mare campioană la gimnastică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și