Închide meniul

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0 | Oltenii lui Reghecampf, spectacol total în Bănie! „Leii” au urcat pe loc de play-off. Ilfovenii au comis greșeli pe bandă rulantă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 22:25

Reclamă
Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0 | Oltenii lui Reghecampf, spectacol total în Bănie! „Leii au urcat pe loc de play-off. Ilfovenii au comis greșeli pe bandă rulantă

Dan Nistor, alături de Gustavo

Hepta

În prima repriză de pe „Ion Oblemenco”, oltenii au marcat trei goluri în doar 12 minute. Dan Nistor a deschis scorul cu un șut plasat de la 16 metri, Jovan Markovic a majorat avantajul oltenilor, iar Nicușor Bancu a stabilit scorul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a doua jumătate a meciului, oltenii au ratat penalty prin Houri, care a trimis în bara transversală. În minutul 71, Ventura și-a băgat mingea în propria poartă, iar Roguljic a înscris la debut și a închis tabela, în minutul 90+2.

În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 22 de puncte. De cealaltă parte, ilfovenii rămân pe ultimul loc în clasament, cu doar 3 puncte.

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0

Min. 90+3: Fluier final! Universitatea Craiova a câștigat la scor, 5-0.

Reclamă

Min. 90+2: GOOOL Universitatea Craiova! Roguljic a marcat la debut!

Min. 71: Autogol Academica Clinceni! Ventura și-a băgat mingea propria poartă.

Min. 53: Penalty ratat Universitatea Craiova! Houri a trimis în bara transversală. Oltenii au obținut lovitură de la 11 metri după ce Achim a comis henț.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Bănie! Universitatea Craiova conduce cu 3-0.

Min. 23: GOOOL! Spectacol total în Bănie! Nicușor Bancu a majorat avantajul oltenilor.

Min. 14: GOOOL Universitatea Craiova! Jovan Markovic a dus scorul la 2-0.

Min. 11: GOOOL Universitatea Craiova! Dan Nistor a deschis scorul cu un șut plasat de la 16 metri.

Min. 7: Ocazie Academica Clinceni! Pîrvulescu l-a încercat pe Pigliacelli cu un șut de la distanță, însă portarul nu a avut emoții.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Universitatea Craiova se află pe locul 7 în Liga 1 și este cu gândul la un loc de play-off. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au obținut 19 puncte în 11 etape și vin după două victorii consecutive în Liga 1, în care au marcat nu mai puțin de 7 goluri: 5-0 cu Dinamo și 2-0 cu FC U Craiova 1948.

De partea cealaltă, Academica Clinceni este „lanterna roșie” a Ligii 1. Ilfovenii au obținut doar 3 puncte în 11 etape și speră ca salvarea să vină din partea lui Ionuț Chirilă, antrenorul care i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca tehnică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și