Închide meniul
Foto

Corina, presupusa amantă a lui Reghecampf, ar fi avut o primă reacție după ce bărbatul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Război total cu soția lui Reghe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 18:49

Corina, presupusa amantă a lui Reghecampf, ar fi avut o primă reacție după ce bărbatul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Război total cu soția lui Reghe

Anamaria Prodan primeşte lovitura decisivă

Instagram Anamaria Prodan / Cancan

Pe contul ce pare ar fi al Corinei Bilcon apare postată o adevărată declarație de dragoste alături de o poză cu actualul antrenor al Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul Corinei Bilcon, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită.

Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, a scris Corina, conform celor de la impact.ro.

Corina, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, a postat și la Insta Story un mesaj care pare să o aibă ca țintă chiar pe Anamaria Prodan.

„Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te bârfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja„, a mai scris Corina pe Instagram, cont despre care se presupune că este al ei.

Reclamă

Corina Caciuc, acuzații dure la adresa Anamariei Prodan

Noi informații explozive apar în scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Conform fanatik.ro, Corina Caciuc este decisă să o dea pe Anamaria Prodan în judecată. Presupusa amantă a lui Laurențiu Regehcampf o acuză pe Anamaria Prodan și ca i-ar fi creat conturi false pe rețelele de socializare.

”Singurul cont Real! Oricare alt cont asociat cu numele si imaginea mea este FALS!”, a scris, în dreptul contului de Instagram, Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și