Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | Corriere Dello Sport iese la atac: „Messi nu ar trebui să câștige acest trofeu!” Pe cine mizează italienii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 octombrie 2021, 20:40

Balonul de Aur 2021 | Corriere Dello Sport iese la atac: „Messi nu ar trebui să câștige acest trofeu! Pe cine mizează italienii

Zi decisivă în Champions League

Profimedia

Corriere Dello Sport iese la atac înaintea decernării Balonului de Aur 2021

Balonul de Aur 2021 naște discuții aprinse în întreaga lume. Cunoscutul ziar Corriere Dello Sport a analizat lupta pentru mult râvnitul trofeu dintre Lionel Messi, Robert Lewandowski, Jorginho, Karim Benzema și Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii sunt siguri că starul lui PSG va cuceri Balonul de Aur, însă nu sunt de acord și protestează. „Corriere Dello Sport crede că Messi nu ar trebui să câștige acest trofeu, având în vedere că este premiat cel mai bun jucător în funcție și de trofeele câștigate.

Ziarul italian este sigur că Jorginho ar merita să câștige trofeul în noiembrie, după realizările italo-brazilianului din 2021. Totuși, Corriere Dello Sport preconizează că Messi va câștiga premiul acordat de France Football, la Paris, iar Jorginho, pentru a avea șanse mai mari, ar fi avut nevoie de o mutare de răsunet, poate la PSG, pentru o sumă monstruoasă”, au scris italienii, potrivit football-italia.net.

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Și atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Și de această dată, adversarii lui Messi au trofeele de partea lor. Jorginho și Kante au câștigat Champions League cu Chelsea. Italianul s-a încoronat chiar și campion al Europei la Euro 2020, cu naționala Italiei.

Reclamă

În 2020, Balonul de Aur a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, în cursa pentru trofeu se află 14 fotbaliști din Premier League, câte 5 din Serie A și La Liga, 4 din Ligue 1 și doar doi din Bundesliga.

Lionel Messi, făcut praf înaintea ceremoniei pentru Balonul de Aur

Balonul de Aur revine în 2021, iar Lionel Messi este marele favorit să primească prestigiosul trofeu. Cu toate acestea, Patrice Evra, fost jucător la Manchester United, e de părere că starul argentinian nu ar trebui să câștige.

„În opinia mea, acest Balon de Aur ar trebui să-l câștige Kante sau Jorginho … M-am săturat ca doar Messi să-l primească! Ce a câștigat Messi anul ăsta? Bine, Copa America, cu Argentina. Dar cu Barcelona, ​​ce a făcut?”, a spus Patrice Evra, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și