Închide meniul
Foto

Vlăduţa Lupău, fotografiată în braţele lui Neymar! Cum a reacţionat vedeta şi mesajul postat ulterior pe reţelele de socializare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 23:57 / Actualizat: 20 aprilie 2022, 22:51

Reclamă
Vlăduţa Lupău, fotografiată în braţele lui Neymar! Cum a reacţionat vedeta şi mesajul postat ulterior pe reţelele de socializare

Instagram Vlăduţa Lupău

Vlăduţa Lupău

Surpriză totală pentru celebra cântăreaţă din România, Vlăduţa Lupău. Aceasta şi-a îndeplinit marele vis. Aflată la Paris, aceasta a cedat tentaţiei şi s-a dus la meciul din Liga Campionilor dintre PSG şi Leipzig. Acolo l-a întâlnit pe celebrul Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebra Vlăduţa Lupău a dat lovitura la Paris

Mai întâi, vedeta a postat pe facebook o imagine de pe stadionul Parc de Princes. „Dacă aş avea un băieţel…ar fi jucător de fotbal şi ar juca la Paris”, a scris Vlăduţa Lupău în dreptul pozei de pe facebook, dinaintea meciului. Totuşi, cântăreaţa era supărată că favoritul ei, brazilianul Neymar nu va juca în meci.

Neymar, fotografie cu Vlăduţa Lupău

Supărarea Vlăduţei Lupău a trecut însă repede. L-a întâlnit pe Neymar şi a făcut o poză alături de celebrul jucător brazilian. „Dacă îți dorești cu adevărat ceva SE ÎNTÂMPLĂ ❤️ M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe @neymarjr atunci când am aflat că nu joacă… iată răspunsul LUI 🙏🏼”, a scris Vlăuţa Lupău în dreptul pozei pe care a făcut-o alături de Neymar.

Vlăduţa Lupău este plecată de câteva zile la Paris. Şi-a anunţat fanii de pe reţelele de socializare că urmează acolo un tratament. Dacă în urmă cu un an artista le mărturisea fanilor că a fost infectată cu noul coronavirus, acum cântăreața le-a dezvăluit internauților de pe rețelele de socializare că se confruntă cu o problemă de sănătate care tot persistă, iar în țară nu a găsit rezolvare.

În urma căutărilor pe care le-a făcut în alegerea medicului, vedeta a fost nevoită să se trateze la Pari. Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse persistentă și caută să se vindece cât mai repede.

Reclamă

 

 

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și