Închide meniul

Dario Bonetti a dat-o în judecată pe Dinamo! „Câinii” râd de italian: „Nu avem de ce să ne facem griji!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 14:05

Reclamă
Dario Bonetti a dat-o în judecată pe Dinamo! „Câinii râd de italian: „Nu avem de ce să ne facem griji!

Dario Bonetti si Iuliu Muresan, scandal de la distanţă

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Dario Bonetti a dat-o în judecată pe Dinamo! „Câinii” râd de italian

Dinamo nu își face griji după ce Dario Bonetti a dat-o în judecată. „Câinii” sunt acoperiți de legea potrivit căreia o societate poate rezilia orice contract fără compensații în primele 60 de zile de la intrarea în insolvență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, așa este, Dario Bonetti ne-a dat în judecată! Dar, noi nu avem de ce să ne facem griji. Pentru că nu Dinamo l-a dat afară pe Bonetti, ci firma de insolvență, nu și de administratorul judiciar. El a reclamat acest caz la judecătorul sindic. Deci, nu este grija noastră ce face domnul Bonetti”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Iuliu Mureșan și-a pus mâinile în cap când a aflat că Dario Bonetti ar putea veni în locul lui Mircea Rednic

Probleme fără sfârșit la Dinamo. În insolvență și pe penultimul loc în Liga 1, gruparea din Ștefan cel Mare riscă să aibă mari probleme și din cauza lui Dario Bonetti. Italianul nu acceptă faptul că a fost demis și a dat clubul în judecată. Dacă are câștig de cauză în Instanță, ar putea fi repus în drepturi.

„Contractul lui a fost reziliat de către firma de insolvenţă. (n.r. – În cazul în care câştigă trebuie să îl repuneţi în funcţie?) Păi probabil că da, dar nu se pune problema. Nu are cum să vină înapoi, în locul lui Rednic„, a spus Iuliu Mureşan pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și