Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, răspuns la declarațiile uluitoare ale lui Ionuț Chirilă. „E o glumă, nu?”. Cum a reacționat antrenorul Universității Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 17:57

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, răspuns la declarațiile uluitoare ale lui Ionuț Chirilă. „E o glumă, nu?. Cum a reacționat antrenorul Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf vrea să-l bată pe Gică Hagi

Captură Facebook Univeristatea Craiova

Gruparea din Bănie tocmai a „demolat-o” pe echipa lui Ionuț Chirilă. La finalul partidei, antrenorul „lanternei roșii” a precizat că jucătorii săi au dominat în primul sfert de oră. Reghecampf a fost șocat când a aflat ce a spus tehnicianul advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf i-a răspuns lui Ionuț Chirilă

E o glumă, nu? Ionuț chiar îmi este prieten și nu aș vrea să intru într-o polemică de la distanță. Este părerea lui, probabil că a reușit să mai vadă meciul încă o dată. Într-adevăr au avut o ocazie, una foarte mare. A fost mai mult noroc din partea lor. Eu nu cred că avem o problemă cu începutul partidei„, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Universitatea Craiova se pregătește acum pentru duelul cu Chindia Târgoviște, echipă pregătită de Emil Săndoi.

Pentru noi urmează un meci pe care ne dorim să-l câștigăm. Este foarte important să continuăm pe aceeași linie, să ajungem cât mai sus în clasament. Va fi un meci greu, cu o echipă care se apără foarte bine. Avem nevoie de inspirație ca echipa noastră să fie pregătită din toate punctele de vedere.

Important e ca noi să avem parte de același randament, aceeași seriozitate. Echipa să se miște și să joace cum a făcut-o în ultimele partide. Suntem pe un drum bun. Meciul cu Chindia este cel mai greu pentru că este următorul. Este cel mai important„, a mai spus Reghecampf.

Reclamă

Ionuț Chirilă, discurs uluitor după înfrângerea din Bănie

Ionuț Chirilă nu își explică ce s-a întâmplat și a avut un discurs uluitor. A recunoscut superioritatea adversarilor, chiar dacă a lăudat modul în care au evoluat jucătorii săi în primul sfert de oră.

Nu îmi explic cum am jucat excepțional 15 minute, cât am controlat jocul. În loc să murim ca un bolnav de cancer, adică ușor ușor, noi am făcut infarct. Parcă ne-a împușcat cineva din elicopter. Când joci doar 15 minute și celelalte 75 nu exiști, ăsta e rezultatul. Craiova poate să alinieze trei echipe de play-off, rezultatul e normal.

Linia de mijloc a Craiovei ne-a pulverizat. De ce? Le-am spus că nu putem face joc de tatonare cu Craiova! Am totuși semnul ăsta de întrebare, cum am reușit să începem jocul așa și cum am căzut, definitiv„, a declarat Ionuț Chirilă la finalul eșecului suferit cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și