Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Crescută într-un centru de plasament, Roxana Chiperi sare în ajutorul copiilor nevoiași! Proiectul antrenoarei de fitness

Silviu Corneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 15:13

Reclamă
Crescută într-un centru de plasament, Roxana Chiperi sare în ajutorul copiilor nevoiași! Proiectul antrenoarei de fitness

Roxana Chiperi este antrenoare de fitness

Facebook/ Roxana Chiperi

”Eu am crescut la un centru de plasament. Nu prea am fost dorită de familie. Nu am fost de mică acolo, am ajuns la 13 ani. M-a ajutat viața de acolo. Eu sunt ceea ce sunt acum pentru că am crescut acolo”, a povestit Roxana Chiperi la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roxana Chiperi ajută copiii nevoiași

Crescută la un centru de plasament, Roxana știe prin ce greutăți trec copiii defavorizați. Antrenoarea de fitness s-a gândit să creeze o asociație prin care să vină în ajutorul lor.

Un mare avantaj este că atunci când vin aceste asociații, ne aratau că se poate face altceva și am zis că vreau să fac și eu asta. Am înființat o asociație pentru ajuta copiii din centrul de plasament pentru a le deschide un orizont, către sport, dans, cascadorie. Am înființat această ascociație care are ca scop creearea de cursuri pentru a ajuta copiii din centrele de plasament, pentru copiii din familii nevoiașe.

O să organizăm tabere și cred că toți copiii din centrele de plasament au nevoie de asta. Acei copii sunt limitați. Vreau să-i iau și să țin cursuri pentru ei, într-o anumită locație. Să le deschid orizontul. Nu o să iau niciun ban. O să apelez la toate cunoștiințele mele pentru a-i ajuta. Când vii dintr-un centru de plasament, nimeni nu-ți dă nicio șansă, oamenii te cataloghează, se uită ciudat când aud că vii din centru de plasament”, a dezvăluit Roxana Chiperi la AS.ro LIVE.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
Vezi toate știrile
Citește și