Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat! Mişcarea făcută după scandalul divorţului. Ce a anunţat impresara

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 9:44

Reclamă
Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat! Mişcarea făcută după scandalul divorţului. Ce a anunţat impresara

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Instagram Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan încearcă să-şi vadă de viaţă şi să treacă repede peste scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă au ieşit la iveală mai multe amănunte dure din interior, impresara vrea să revină la viaţa de dinainte şi să zâmbească la fiecare apariţie. Asta încearcă să facă şi alături de un apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză alături de unul dintre apropiaţii ei. Este vorba despre medicul Yazan Aqrabawi, cel alături de care are o campanie publicitară şi cel care se ocupă de dantura vedetei. „Zâmbetul impecabil. Doctorul meu. Cel mai bun doctor”, a scris impresara în dreptul pozei în care se află alături de dentist.

Anamaria Prodan, umilită de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan tocmai a avut o apariție publică în care a negat că i-ar fi stricat mariajul Marianei Pfeiffer. „El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește„, a transmis agentul de jucători, cu lacrimi în ochi.

Declarația este contrazisă de cea care a fost 13 ani alături de Reghe. Tot atât pare a rezista și mariajul dintre antrenor și Anamaria Prodan.„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League Vezi toate știrile
Citește și