Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Gaz Metan 2-0 | „Nu înțeleg cât mai poate continua acest asediu!” Adrian Mititelu Jr. a răbufnit: „Nu se poate asta!”

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 21:49

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Gaz Metan 2-0 | „Nu înțeleg cât mai poate continua acest asediu! Adrian Mititelu Jr. a răbufnit: „Nu se poate asta!

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după victoria cu Gaz Metan

Hepta

Adrian Mititelu Junior a criticat arbitrajul, deși echipa sa a acâștigat partida cu Gaz Metan. Fiul lui Adrian Mititelu a spus că echipa sa trebuia să primească două penalty-uri. FC U Craiova 1948 a reușit prima victorie după o criză de 8 meciuri fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 – Gaz Metan 2-0 | Adrian Mititelu Jr, atac la arbitraj

„Nu sunt fericit, dar sunt puțin mai fericit. A fost un meci de 6 puncte! Noi am controlat jocul, se vede o schimbare la echipă. Sunt dezamăgit de arbitru, am avut două penalty-uri clare cât casa, nu înțeleg cât mai poate continua acest asediu! Nu se poate să fim dezavantajați meci de meci!

Nu înțeleg cât mai poate arbitra acest om în Liga 1 (n.r Horia Mladinovici). Eu zic că echipa va arăta și mai bine pe viitor și va fi tot mai greu de bătut. Echipa are altă atitudine acum, joacă mai ofensiv, îmi place acest lucru. Trebuie să ne adunăm, să fim un grup unit și să jucăm la fel cum am făcut-o astăzi. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece„, a spus Adrian Mititelu Jr, după victoria cu Gaz Metan.

FC U Craiova 1948 – Gaz Metan Mediaș 2-0 | Oltenii „au spart gheața” după 8 etape

FC U Craiova 1948 – Gaz Metan Mediaș, meciul care deschide etapa cu numărul 13 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-0. După o primă repriză fără goluri, Claudiu Bălan a deschis scorul în Bănie, din pasa lui William Baeten. La final, oltenii au închis tabela prin Alexandru Raicea, în minutul 90+4.

În urma acestui succes, FC U Craiova 1948 a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 12 puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș a coborât pe locul 12, cu 11 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și