Închide meniul

Patrice Evra, confesiuni tulburătoare! A fost victima unor abuzuri la vârsta de 13 ani: „Mamei i-am spus când aveam 40 de ani, a fost un mare șoc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2021, 11:32

Patrice Evra, confesiuni tulburătoare! A fost victima unor abuzuri la vârsta de 13 ani: „Mamei i-am spus când aveam 40 de ani, a fost un mare șoc!

Patrice Evra, alături de bunul său prieten, Cristiano Ronaldo

Profimedia

Evra a adăugat că a fost mult mai dificil să-i dezvăluie faptele mamei sale decât să le amintească în autobiografia sa sau în interviuri. „Desigur, a fost foarte şocată”, a spus el pentru cotidianul britanic. „A fost un moment dificil pentru mine şi încă nu le-am spus unor fraţi şi prieteni apropiaţi”, a adăugat Evra, conform news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrice Evra: „I-am spus la 40 de ani mamei mele”

Fostul fundaş, născut în Dakar, a declarat că a decis să facă publică această chestiune pentru a ajuta alţi copii care ar putea fi într-o situaţie similară. „Nu încerc să îi fac pe oameni să aibă milă, este o situaţie dificilă”, a spus el.”O mamă nu se aşteaptă să audă astfel de lucruri de la propriul copil. I-am spus abia acum când am 40 de ani. A fost un mare şoc pentru ea, cu multă furie. Nu trebuie să-l pui în cartea ta, este privat, Patrice, mi-a spus ea. Dar i-am spus că nu este vorba despre mine, ci despre ceilalţi copii şi ea mi-a răspuns că e în regulă, că a înţeles”.

Fostul jucător a precizat că nu a depus plângere împotriva atacatorului său care, a spus el, era unul dintre profesorii săi. „Primul lucru pe care mi l-a spus mama a fost: „Dacă nu o faci, o voi face. Dacă mai este în viaţă, o să-l ucid”. Dar l-am îngropat atât de adânc în mine, încât nu m-am gândit să depun o plângere„.

Evra a adăugat că atunci când avea 24 de ani şi juca pentru Monaco, a primit un apel de la poliţie cu privire la presupusul său atacator, dar nu a putut spune ce i s-a întâmplat. „Să trăiesc cu asta este unul dintre cele mai mari regrete ale mele, pentru că aş fi putut ajuta atât de mulţi oameni”, a precizat el.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și