Închide meniul

David Beckham va fi ambasadorul Campionatului Mondial din Qatar 2022! Suma colosală încasată de starul englez de la organizatori

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 10:08

David Beckham va fi ambasadorul Campionatului Mondial din Qatar 2022! Suma colosală încasată de starul englez de la organizatori

David Beckham, imaginea Mondialului din Qatar

Profimedia

Beckham nu va fi doar imaginea Mondialului de anul viitor, ci și ambasadorul sportiv al statului Qatar pentru următorii 10 ani. Prin acest contract, fostul star de la Manchester United sau Real Madrid va încasa nu mai puțin de 177 milioane de euro, potrivit The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham, ambasadorul Campionatului Mondial din Qatar

La începutul acestei luni, Beckham a petrecut o săptămână în Qatar, unde a supravegheat lucrările la stadioanele care vor găzdui anul viitor meciurile de la Mondial. Englezul a intrat în contact prima dată cu Qatar-ul pe vremea când era jucător la PSG.

Acum, Beckham trebuie să promoveze turneul final de anul viitor, dar misiunea lui nu este deloc ușoară. Organizatorii Mondialului au fost acuzați de încălcarea drepturilor omului, pentru că mii de muncitori au murit, în condiții grele, pe șatierele stadioanelor. Mai mult, Qatar-ul a interzis homosexualitatea, astfel că mesajele LGBTQ sunt interzise la meciuri.

„David crede în angajamentul Qatarului de a progresa și e încrezator că Cupa Mondială, prima care va avea loc în lumea arabă, poate produce schimbări pozitive semnificative.

El crede cu tărie în puterea fotbalului de a reduce diferențele, dar, în mod esențial, a văzut progresul în cazul problemelor importante”, a spus Victoria Beckham, celebra soție a fostului fotbalisti, potrivit sursei citate.

Reclamă

Campionatul Mondial din Qatar 2022 se va desfășura în perioada 21 noiembrie 2022 – 18 decembrie. Va fi prima dată în istorie când turneul final este organizat iarna și nu vara. La start vor fi 32 de echipe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și