Închide meniul

CFR Cluj a renunțat la transferul fundașului dorit de Dan Petrescu! Fotbalistul avea un istoric medical suspect

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2021, 17:32

Reclamă
CFR Cluj a renunțat la transferul fundașului dorit de Dan Petrescu! Fotbalistul avea un istoric medical suspect

Dan Petrescu, o nouă remiză în Liga 1

Hepta

CFR Cluj a renunțat la transferul lui Wilfried Kanon

Dan Petrescu aștepta un fundaș care să îl facă uitat pe Paulo Vinicius, însă antrenorul campioanei mai are de așteptat. Wilfied Kanon, fotbalistul dorit de ardeleni, nu va mai semna cu CFR Cluj, după ce staff-ul medical a descoperit că acesta are probleme medicale, scrie prosport.ro. În 2015, acesta a luat o pauză de două luni după ce i s-au descoperit probleme la inimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilfied Kanon și-a început cariera la Empoli și a mai jucat în România la Gloria Bistrița (2012-2013) și Corona Brașov (2013). Acesta a adunat peste 120 de meciuri în tricoul olandezilor de la ADO Den Haag și a îmbrăcat, ultima dată, tricoul lui Al-Gharafa. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, 1.500.000 de euro este cota de piață al fotbalistului care măsoara 1.90 metri.

Dan Petrescu, declarație uluitoare după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1! Campioana României a pierdut partida de pe teren propriu cu AZ Alkmaar. Karlsson a marcat singurul gol al partidei. În celălalt meci din grupă, Jablonec și Randers au terminat la egalitate, scor 2-2.

Dan Petrescu a surprins la finalul partidei și a spus că echipa lui merita să câștige. Deși CFR Cluj a avut mai puține șuturi pe poarta adversă decât olandezii, „Bursucul” e sigur că ardelenii au fost superiori.

„Sunt dezamăgit de rezultat. Cred că meritam victoria, nu un egal. Prima repriză au fost cu puțin peste noi, repriza a doua am fost mult peste ei. Acum va fi foarte greu să emitem pretenții la calificare, trebuie să câștigăm toate 3 meciurile. Dacă făceam egal, lupta era deschisă. Nu am fost foarte dur cu ei la pauză pentru că știam valoarea lor”, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1, la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și